جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
خانوم اِچ
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید.(وقتی سس یکدست شد خامه رو اضافه کنید) توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.
خوشمزس ک
خوشمزس که
من شیر و خامه توو سوپ حس میکنم ،نرکیب جالبی نشه
حروم نکن موادو 🫥
نیس فقط مرغشو دوس داشتم
میمیلی صبر کنی؟
خب حالا بیا بریم کیک پیتزا بخوریم
هر چی تو بگی🌝🌝
هن
عن🤣🤣🤣
وات
با این روش ، پاستا خوشمزه ترینه
بپز ،که پادشاه ماهم عادت کنه
ایشالاح میپزم
فقط اسمشو دوز داچتی؟
انقده خوشمزه میشه که نگووووو من زیاد میپزم
یه بار باید حتما امتحانش کنم
ولی به دلیل وجود 4 نوه ،ما هیچ وقت شیر و خامه نمیمونه برامون
خواستی بپزی بوگو دستورشو بدم
من از رو این دستوره پختم البته زردچوبه و ادویه نمیزنم فقط فلفل سیاه یه ذره چون زیاد بزنی رنگ سوپ تیره میشه
سیب زمینی هم یه کوچولو میریزم
[لینک]
چنتا دستور پخت امتحان کرده بودم این بهتر شد
مرسی عزیزم
ابتدا کره را در قابلمه آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا بوی خامی آن گرفته شود. اینک به آرامی و مرحله به مرحله شیر را به آرد اضافه کنید و همزمان با همزن دستی هم بزنید تا مطمئن شوید کاملا با هم مخلوط شده اند و گلوله ای در آرد باقی نمانده. نمک و ادویه و مقدار کمی زردچوبه و خامه به سس اضافه کنید.(وقتی سس یکدست شد خامه رو اضافه کنید) توجه کنید که غلظت سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد.
این مرحله ،کاملا باید قابلمه روی حرارت باشه ؟
از اب شدن کره تا ریختن خامه
بله بله
من خامه رو تو سس نمیریزم بعد اینکه سس آماده شد و ریختم توی سوپ اون موقع خامه و یکم آبلیمو میریزم و تامام
منم همینجوری پختم ولی دوس نداشتم
امروز که سوپ مون به سوپ شلغم تبدیل باشد
پست حذف نکنین تا من بپزمش