جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
رها
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
یه ترکیب بهشتی پیدا کردم، نمیدونم ابداعیه یا کس دیگه ای هم قبلا استفاده کرده
ماکارونی +سالاد شیرازی (اینجاش جدیده ک بجای آبغوره یا آبلیمو رب انار میزنم +پونه خشک +نعناع خشک+فلفل سیاه و نمک)
اره یادمه چن سال پیش قبل از شب یلدا شهررضا بودم و انار های ریز ولی شیرین و آبداری داشت، گرفتیم بردیم بندر برا شب یلدا
اینحا یسری انارها مخصوص ربن ک ترشن و در واقع ما اشک انار رو میگیریم، یعنی اول آب انار بعد پختن اون آب
لواشک ک برگ های زردآلو هم. توش باشه رو پهن کنی کف سینی بعد ناردونه آسیاب شده بریزی روش یه قاشق عم رب انار ترش بریزی بعدش لوله ش کنی و گاز بزنی و هی رب انار از لب و لوچه ت بریزه و بگی بههههه بههههه
شکمه ی بز یا گاو بسیار مقوی هستش اونم میتونی چرخ کنی با پیاز و سیر و برگ سیر و سیب زمینی باش شامی بزاری یا همون چرخ شده رو با پیاز تفت بدی و رب انار بزنی اینم خیلی جالبه امتحان کنید
واای ترشی
چند بار خواستم بخرم ولی فشار خونم پایین و طبعمم سرده
تنهایی تو خونا بیهوش میشم
هعی تنها خوراکی دنیا که دوست دارم ترشی سبزیجات از معمولی تا لیتا و بندری
اونو تصوری ندارم
ولی اون بالاها ضعف شدم
قبلنا گشنه میشدم جا ناها ترشی مخلوط با نون می خوردم
هیچی دیگه با معده درد شدید بردنم دکتر کسی نفهمید چرا
نون تو ترشی تلیت کنی
خب تا زمانی ک دین و ایمانی بهت آسیب نمیزنه و ب دینت آسیبی نمیزنه اوکیه،، میمونه یه غسل ک باید باشه اونم غیر مسلمون اگه دوستت بداره انجام میده خوردنی های غیر اسلامیشو هم میبره یجا ذیگه میخوره
نه خب ببین فصل سبزی خورشتی زمستونه و اون موقع برا کل سال میگیرم و خب طبیعتا جاشون تو فریزر نمیشه مثلا 80بسته امسال گرفتم،، بخام اینا رو خام فریز کنم ک یه فریزر باید خالی کنم براشون،،، با شعله ی کم و حوصله ی زیاد
سلام
لعنت بهت
خدافظ
گمرو
اووووه نه جدیده
ولی نزار یه شیرازی ببینه
رو سالادشون بیشتر از حافظ سعدی غیرت دارن
هنوز از ابداعی های من نچشیدی بفمی ترکیب بهشتی چیه
هرچند قیافشون خشکل نمیشه اما خیلی خشمزه میشن🥲
من از پارسال یه رب انار درست کردم بعد هی اینو با همه چی ترکیب میکنم و جالبه ک با همه چی هم خوشمزه س با هممممهههه چی
اره رب انار یه طعم ملسی داره ک غذاهارو خش طعم میکنه
من تو قلیه ماهی ازش استفاده میکنم هرچند خدم قلیه نمیخورم اما بقیه از طعمش خوششون میاد
انارای شهرضا اکثرا شیرینه وقتی ربشون گرفته بشه زیاد ترش نمیشه
اینحا یسری انارها مخصوص ربن ک ترشن و در واقع ما اشک انار رو میگیریم، یعنی اول آب انار بعد پختن اون آب
مامان منم همینکارو میکنه اول آبشو میگیره معد میپزش با دونه هاش ای کارو نمیکنه چون میگه ک تلخ میشه
رب انار به خیار وگوجه و پیاز !!!!اصلن دلم نمیکشه
رب انارو بریزی سر خیار بعد بخوری 😕اصلن نمیتونم تصورشو کنم 🤣به هرحال نوش جون ...یه روزی امتحانش میکنم
ینی از ای کارا نکردی؟
من لواشکو ابلیمو و زرشک و نمکو با قره قروت قاطی میکنم میخورم
نه والا ....چیز ترش زیاد نمیخورم ...اصلن نمیتونم قاطی پاتی بخورم شاید چون تا حالا امتحان نکردم شاید بعدش خوشم اومد
پرتقال پخته خوردی؟
دهنم اب افتاد
😂😂😂
🤢
😂😂
اکبرررررر ،
الان با این دستگاه خردکن ها ، همه سالاد بلدن ، پیاز هم ریز ریز
اونو شنیدم پرتقال پخته رو نشنیده بودم
خب پس خداروشکر تهنا نیسم😜
پرتقال پخته ،واسه آنفولانزا خوردم
ولی از اونجایی چشایی بویایی فعال نبود
نمدونم مزه ش چیه
من طرفدارطعم جدید هستم ، بعد شاید چون دورگه م غیرتم بالا نیومده
اوهوم واسه آنفولانزا 😕چجور خوردی😖
والا من سر آنفولانزا یه چیزا خوردم ،که پرتقال پخته شده چیزی نبود
مادر با پوست گذاشت روی شعله مستقیم ، مثل بادمجون کبابی
بعد پوست گرفت و خوردم
شکمه ی بز یا گاو بسیار مقوی هستش اونم میتونی چرخ کنی با پیاز و سیر و برگ سیر و سیب زمینی باش شامی بزاری یا همون چرخ شده رو با پیاز تفت بدی و رب انار بزنی اینم خیلی جالبه امتحان کنید
والا من با خردکن ، پیازش رو ریز میکنم ،اشکم درنیاد
ولی با آبغوره ی فراوان
اع چه جالب من فکر کردم تو آب گذاشتین پخت ....
شنیدین مرغ رو هم میشه تو آب پرتقال پخت اونجوری مرغو خوردین تا حالا
شکمه همون سیرابیه؟
من کلپچ نمیخورم ، اینم فکر نکنم سازگار بشم
یکی بهم گفت ، سویا رو هم توو آب پرتقال خیس میدن
من خودم آب پرتقال رو میخورم، بعد غذا
توو معده قاطی میشه
سویا تو آب پرتقال 😖
من عاشق کله پاچه ام مخصوصن زبونش
از این کلم قرمزا ، ریز خرد کنیم با آب غوره فراوووون
چه غذاهایی دارین شما یه لیست غذایی بدین به من ثواب میکنین بخدا 😅
اره ، میگفت یه طعم خوبی داره
اتفاقا کرمانی هم بود
اینقد خوشمزست که نگو🤣
ما خونه مون کلپچ باشه ، همه میخوان کنار من بشینن
چون هیچ جاش نمیخورم ، فقط آب
اوم، خوشمزس
اینارو من دیگه نمیخورم فقط زبون میخورم 😅
مادرم گوشت های پشت کله رو میده ،میگه این دگ چربی ندارن
من میندازم کاسه بغل دستی م
🤣 خوشم میاد از اوناییکه عاشق کله پاچه اند
چربی مادرم بالاس، ولی باید کلپچ ماهی یه بار بپزه ،حداقلش
پدرها که از این موجود بدشان میاد
آی آی آره این تپلا رو باید چلوند😍
اع کاش این چربی وقند نبود😕
حس میکنم با خوندنش هم اسهال گرفتم
من ک میدونی عاشق ماکارانی ام باشه اینو امتحان میکنم ولی توام ماکارانی منو امتحان کن
اتفاقا خوشمزه ترین ماکارانی هست به به گوشت چرخی چیه؟؟؟
آخرش من درست نکردم این ماکارونی تو رو
منم دلم ماکارونی خواس
منم با گوشت چرخکرده درس میکنم ک تو اینم داشتا
واای ترشی
چند بار خواستم بخرم ولی فشار خونم پایین و طبعمم سرده
تنهایی تو خونا بیهوش میشم
هعی تنها خوراکی دنیا که دوست دارم ترشی سبزیجات از معمولی تا لیتا و بندری
کوف
ترشی انبه رو بهت نگفتم ک سفارشی از بندر برام اومد ک
کلا نباس بخورم
همینجورم فشارم رو ۶ و ۷
ولی اون بالاها ضعف شدم
قبلنا گشنه میشدم جا ناها ترشی مخلوط با نون می خوردم
هیچی دیگه با معده درد شدید بردنم دکتر کسی نفهمید چرا
نون تو ترشی تلیت کنی
وای یه دبه بزرگ ترشی انبه داداشم خریده حالم از قیافش ب هم میخوره
ماکارونی با پنیر پیتزا موافقم
ای بابا چقد بده این جوری
ولی انبه و زعفرون و ادویه جات ب تنهایی باشه معرکه س 😋😋👌
پیتزا ماکارونی صداش کن
از اون ترشی انبه هایی ک فوق العاده تنده از اوناس
یه غذایی توی بندر خوردم کلا یه ظرف پر از فلفل بود ک یکم برنج و گوشت قاطیشه معرکه بود
فلفل پلو با گوشت
خونه ی ما از فلفل و دارچین خوششان نمیاد
باید تنها واسه خودم بریزم
البته مادر آسم داره ، ضرر داره واسش
بهش میگن گوبولی اسمشم بانمکه
من ماست با فلفل میخورم ، میخندن بهم
گوبولی
داداشم یه دوست داشت، مادرش هندی بود
یه بار اومده بود خونه
میگفت برنجاشون هم فلفل داره
عه اشتب نوشتم ، پدرشون هندی بود ، مادرش ایرانی
زن شیعه که نمیتونه با مرد سنی ازدواج کنه !!!!
چجوری اینا مزدوج شدن
ببین مسائل شیمی رو اینجوری باز میشکافتم ، شب امتحان ساینا نبودم
فکر کنم زن مسلمون نمیتونه با غیر مسلمان
سنی و شیعه جفت مسلمان حساب میشن
چ فرقی میکنه دینت چی باشه وقتی همو دوس داشته باشن
نمدونم والا
خب اونا عقد ندارن اصلا که
یه فیلم کره ی دیدم چندسال پیش ، من قسمت اول فکر کردم زن و شوهر هستند
قسمت آخر ، آخرین سکانس
مرد به خانم گفت:بیا واسه تنوع ازدواج کنیم
😐😂😂😂
ن از این عقیده هاشون خشم نمیاد البته
کلا خدا یه جور دستور داده از آدم تا خاتم
ولی من بشر ، تغییر میدم هر چه به نفعم هست
با نظر فاطمه موافقم
ولی خب شیعه و سنی ک هر دو مسلمونن
مسلمان یعنی تسلیم و اطاعت بدون چون و چرا از خدا
ازدواج زن مسلمان با مرد اهل کتاب نوعی تسلط کافر بر مسلمان است لذا به زن مسلمان این اجازه داده نشده که خود را در اختیار غیر مسلمان قرار دهد.
یجا گفتم سبزی برا قورمه باید 2ساغت سرخ بشه، تصحیح میکنم الان حدود 4ساعت طول کشید
4ساعت؟؟؟ واسه چند کیلو؟؟
سبزی برا قرمرو سرخ نکنید و فریز کنید مضر میشه
خام باشه بهتره
خام فریز میشه ولی واسه پختن باید سرخ کرد
۸ نفر که مهمونی همیشگی خونه ی ماست ، (خواهران و برادر) یک کیلو میخاد ، بعد من نیم ساعت تا یک ساعت حوصله م بزاره
چجوری ۴ ساعت فقط سبزیش
چ
چجوری بخار پز میکنی
آشپزی بدون کلاهش بزار
نمیدونستم ،چرا فقط زمستان؟؟؟
ما در طول سال میگیریم
چقد با حوصله
من رو باش خودم رو آشپز حساب میکردم
خب استان های دیگه رو خیلی در جریان نیستم ولی خوزستان فقط زمستون سبزی خورشتی و آشی باکیفیت داره بقیه فصل ها یا گلخونه ای هستش یا بی کیفیت
چه خانومانه
خوبی این فصل اینه ک میشه راحت توی حیاط آشپزی کرد
یه گاز سه شعله ی رو زمینی گرفتم گذاشتم تو حیاط عطر بهار نارنج هم میپیچد و هوای خنک و آشپزی
چه با صفا