جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
aliaga
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
نه باو
تو خوابگاه حتما خوب درست نشده.
خیلی خوشمزه ست.
یاد غذاهای سلف دانشگاه افتادم
اول با قدرت گفتم من همش همینا رو میخورم و خیلی هم اوکیه.
بعد دیدم معده درد گرفتم بعدش یا معده م اذیت شد ، خلاصه دگ همش از کافه تریا چیز میخریدم.
تا سال 92،93بد نبود بعدش دیگع اشغال شد..
اینایی ک میگم رو خودمون درست میکردیم
یچیزی بود بچه ها میگفتن آشغال پلو هر چی دم دستشون بود توی پیاز داغ میریختن تفت میدادن و با برنج قاطی میکردن دم میدادن
قاطی پلو وقتی بود ک مرغ و چیزای با خوب توش بود آخه ما سویا و سیب زمینی و پیاز و دلمه و هویج و هر چیزی ک خوردنی بود و در حال از بین رفتن بود میریختیم توش
یتیمچه یکی از غذاهای محلی شهر نیشابور در استان خراسان رضوی است. یتیمچه نیشابوری با با یتیمچه شمالی متفاوت است. در این نوع عدس، لوبیا و نخود علاوه بر بادنجان استفاده میشود و بسته به سلیقه به آن کشک و نعنا داغ یا گوجه فرنگی اضافه میشود.
یتیمچه یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه میشود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز میریزند و آذریها آن را با لوبیا و عدس میپزند
بادمجان یا کدو خورشتی حلقه شده ۵۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
روغن به اندازه لازم
تخم مرغ در صوت تمایل ۳ عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خلالی خرد شده را با روغن نمک، زردچوبه درون تابه تفت دهید وقتی طلایی شد بادمجان حلقه شده یا کدوی حلقه شده (در استان فارس و شیراز کدو را نگینی خرد میکنند) را اضافه کنید وقتی سرخ شد گوجه فرنگی ریز خردشده را اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا خوراک بپزد. اگر دوست داشتید تخم مرغ را هم زده و روی غذا بدهید تا بپزد، میتوانید این خوراک یتیمچه را با نان میل کنید. چاشنی اصلی یتیمچه شیرازی مقداری شنبلیلهٔ خشک یا تازه است. در استان فارس معمولن بدون تخم مرغ صرف میشود. غذایی ست که سریع آماده شده و بسیار لذیذ است؛ و معمولن در شبهای تابستان کاربرد بیشتری دارد. طبع کدو سرد است به همین دلیل فلفل زیادی به یتیمچه زده میشود.
بادمجان بزرگ ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
روغن مایع به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
طرز تهیه: همیشه نباید با مواد اولیه گران قیمت غذا تهیه کرد. گاهی با همان موادی که در خانه داریم هم می توان خوشمزه ترین غذاها را تهیه کرد. با استفاده از بادمجان و گوجه و پیاز می توان یک یتیمچه خوشمزه تهیه کرد. ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سبک شوند و رنگشان تغییر کند. در ادامه بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت مکعبی در اندازه حدودا ۱ تا ۲ سانتی متر خرد می کنیم. در صورتی که بادمجان های شما تلخ هستند آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و مقداری نمک رویشان بپاشید تا آب اضافی و تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و پس از خشک شدن سرخ کنید. پس از اینکه سیر و پیاز طلایی شدند کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و پس از آن بادمجان ها را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بادمجان ها نیز کمی سرخ شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مواد یتیمچه را خوب مخلوط می کنیم ، سپس مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم. در پایان کمی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یتیمچه با حرارت کم بپزد و روغن بیندازد. پس از اینکه غذا روغن انداخت آماده سرو است. برای اینکه لذت بیشتری از این غذای خوشمزه ببرید توصیه می کنیم یتیمچه را به همراه سبزی خوردن و نان تازه سرو کنید.
همون یتیمچه
یتیم کوچیک
مگه یتیمچه به چه زبانیه؟ !
ینی بی پدر مادردنمیگن؟؟؟
جز ترکا کسی همچین غذایی نداره ک
واقعا؟؟؟
اره
وا مام میگیم یتیمچه
همون کع بادمجون و سیب زمینی و ایناست دیگه.
آره همونه..
کل شبو نتونستم بخوابم با
فکرمو مخدوش کرده بود
ما هم خیلی درست میکنیم که
من نمیدونستم غذای ترکیه.
فک میکردم همه بلدن کل ایران حتی.😃
آها حله.
والا ما تو خوابگاه درست می کردیم
فکر کردیم اختراع مایه
که گفتن نه اسمش یتیمچه س
خلاصش بگم ک اگه ما ترکا نبودیم شما همتون از گشنگی حلاک میشدین
چیزی نمیتونستین کشف کنین
ما بش میگم قاطی پاتی :/
غذا
اینو با ماست بخوری و نون سنگگ تازه اووووف چه شوددد
غذا برا شوماس
برا ما همون قضای
ععع مگه همدانم ترک داره؟؟؟ ماشالله..
ی رفیق دارم اونجا
عارف نجفی
رفیق زمان سربازیمه
خیلیییی پسر خوبیه
من دوست همدانی داشتم لر بود.
یعنی کمتری لر هستن؟؟؟ فک میکردم بیشتر لرن.
اینم شد غذا باید کباب بره بزنی با برنج چمپا ک هوش از سرت بپره
یتیمچه هم خیلی خوشمزه ست
هم مبشه یا نون خورد
هم برنج.
حتی الان دلم خواستت.
یاد غذاهای خابگاه میفتم
سویا سرخ شده :/سیب زمینی سرخ شده :/گوجه و سیب زمینی :/تخم مرغ
ماکارونی، ماکارونی و ماکارونی
نه باو
تو خوابگاه حتما خوب درست نشده.
خیلی خوشمزه ست.
یاد غذاهای سلف دانشگاه افتادم
اول با قدرت گفتم من همش همینا رو میخورم و خیلی هم اوکیه.
بعد دیدم معده درد گرفتم بعدش یا معده م اذیت شد ، خلاصه دگ همش از کافه تریا چیز میخریدم.
اینایی ک میگم رو خودمون درست میکردیم
یچیزی بود بچه ها میگفتن آشغال پلو هر چی دم دستشون بود توی پیاز داغ میریختن تفت میدادن و با برنج قاطی میکردن دم میدادن
عه پس کلا دوس نداریش یتیمچه رو.
آشغال پلو 😂💔🤦🏻♀️
آغاااا کسی حق نداره ب قذای ملی ما توهین یا بی احترامی کنه هااااات
یتیمچه مگه غذای شیرازی نبود؟
ما شیرازی میدونستیمش
یتیمچه یکی از غذاهای محلی شهر نیشابور در استان خراسان رضوی است. یتیمچه نیشابوری با با یتیمچه شمالی متفاوت است. در این نوع عدس، لوبیا و نخود علاوه بر بادنجان استفاده میشود و بسته به سلیقه به آن کشک و نعنا داغ یا گوجه فرنگی اضافه میشود.
بیشتر تحقیق کنید
ریشه برمیگرده ب آذربایجان
یتیمچه یتیمچه یکی از غذاهایی است که در هر شهری به روشی خاص تهیه میشود. در نوع شیرازی، در یتیمچه به جای بادمجان، کدوسبز میریزند و آذریها آن را با لوبیا و عدس میپزند
خوراک یتیمچه (شیرازی)
مواد لازم:
بادمجان یا کدو خورشتی حلقه شده ۵۰۰ گرم
نمک و زردچوبه به میزان دلخواه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳۰۰ گرم
روغن به اندازه لازم
تخم مرغ در صوت تمایل ۳ عدد
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خلالی خرد شده را با روغن نمک، زردچوبه درون تابه تفت دهید وقتی طلایی شد بادمجان حلقه شده یا کدوی حلقه شده (در استان فارس و شیراز کدو را نگینی خرد میکنند) را اضافه کنید وقتی سرخ شد گوجه فرنگی ریز خردشده را اضافه کنید، حرارت را کم کنید تا خوراک بپزد. اگر دوست داشتید تخم مرغ را هم زده و روی غذا بدهید تا بپزد، میتوانید این خوراک یتیمچه را با نان میل کنید. چاشنی اصلی یتیمچه شیرازی مقداری شنبلیلهٔ خشک یا تازه است. در استان فارس معمولن بدون تخم مرغ صرف میشود. غذایی ست که سریع آماده شده و بسیار لذیذ است؛ و معمولن در شبهای تابستان کاربرد بیشتری دارد. طبع کدو سرد است به همین دلیل فلفل زیادی به یتیمچه زده میشود.
دستور شماره پنج، تبریزی
ویرایش
مواد لازم:
بادمجان بزرگ ۴ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
روغن مایع به اندازه کافی
زردچوبه به اندازه کافی
فلفل سیاه به اندازه کافی
نمک به اندازه کافی
طرز تهیه: همیشه نباید با مواد اولیه گران قیمت غذا تهیه کرد. گاهی با همان موادی که در خانه داریم هم می توان خوشمزه ترین غذاها را تهیه کرد. با استفاده از بادمجان و گوجه و پیاز می توان یک یتیمچه خوشمزه تهیه کرد. ابتدا سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و با مقداری روغن مایع در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سبک شوند و رنگشان تغییر کند. در ادامه بادمجان ها را پوست می گیریم و به صورت مکعبی در اندازه حدودا ۱ تا ۲ سانتی متر خرد می کنیم. در صورتی که بادمجان های شما تلخ هستند آنها را در یک ظرف مناسب بریزید و مقداری نمک رویشان بپاشید تا آب اضافی و تلخی بادمجان گرفته شود. سپس بادمجان ها را آبکشی کنید و پس از خشک شدن سرخ کنید. پس از اینکه سیر و پیاز طلایی شدند کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و پس از آن بادمجان ها را اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بادمجان ها نیز کمی سرخ شوند. در ادامه گوجه فرنگی ها را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. مواد یتیمچه را خوب مخلوط می کنیم ، سپس مقداری زردچوبه ، فلفل سیاه و نمک اضافه می کنیم. در پایان کمی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یتیمچه با حرارت کم بپزد و روغن بیندازد. پس از اینکه غذا روغن انداخت آماده سرو است. برای اینکه لذت بیشتری از این غذای خوشمزه ببرید توصیه می کنیم یتیمچه را به همراه سبزی خوردن و نان تازه سرو کنید.
ریشش ب آذربایجان برمیگرده اعتراض هم وارد نیس
ولی عوضش فهمیدم ناهار چی درست کنم
پاشم برم بادمجون پوست بگیرم
راستی شنیدم مزدوج کردین
واقعیه یا کیکه؟
من که شش ماهه پادشاه ماه دارم
صحیح