جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
هادی
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
والا خب مهمه
باکتری ای ک شیر رو فاسد میکنه تا ماست بوجود بیاد اگر اشتباه نکنم قند شیر ک اسمش لاکتوز هست رو مصرف میکنه و اسیدلاکتیک تولید میکنه ک باعث مزه ی ترش ماسته
بعله پنیر هم همینطوره ..به اینا میگن
باکتری های تخمیری ..
چون محصولشون اسیدلاکتیک .. تخمیر لاکتیکی میکنن.. پنیر های لاکتیکی رو دیدین؟ اونا الکی مثلن طبیغی تر درست میشن و تو کارخونه و کارگاه ، اسید دیگه ای داخل شیر نمیزنن
جالبه که ما ازین تخمیر لاکتیکی توی عضلاتمون داریم :)
که وقتی زیاد از حد فعالیت میکنیم احساس خستگی و بعدم درد عضلانی داریم .. درد از تجمع اسید لاکتیک توی عضله ها بوجود میاد ..
بستگی داره چه باکتری ای باشه :)
چقد درس سخت و دوس داشتنی ایه
باکتری ماست مثلا
والا خب مهمه
باکتری ای ک شیر رو فاسد میکنه تا ماست بوجود بیاد اگر اشتباه نکنم قند شیر ک اسمش لاکتوز هست رو مصرف میکنه و اسیدلاکتیک تولید میکنه ک باعث مزه ی ترش ماسته
ماست هایه ما ترش نیستن
ماست سنتی بخرید .. سه روز یا چهار روز ک بگذره حتمن ترش میشه
ماست کارخونه ای نگه دارنده داره
بعدم کی میگه ماست من ترشه؟
ما ماست کارخونه ای نمی خریم اصلا از دهات ماست طبیعی میاریم مادربزرگم درس می کنه
پنیر هم با باکتری درست میشه؟
بعله پنیر هم همینطوره ..به اینا میگن
باکتری های تخمیری ..
چون محصولشون اسیدلاکتیک .. تخمیر لاکتیکی میکنن.. پنیر های لاکتیکی رو دیدین؟ اونا الکی مثلن طبیغی تر درست میشن و تو کارخونه و کارگاه ، اسید دیگه ای داخل شیر نمیزنن
جالبه که ما ازین تخمیر لاکتیکی توی عضلاتمون داریم :)
که وقتی زیاد از حد فعالیت میکنیم احساس خستگی و بعدم درد عضلانی داریم .. درد از تجمع اسید لاکتیک توی عضله ها بوجود میاد ..
خوش ب حالتون من ازین ماست کارخونه ای ها بدم میاد .. ماستای به اصطلاح سنتی هم گرونن هم چون دیر ب دیر میارن وقتی میخریم زود ترش میشه ..
هیچکدوم دیفرانسیل نمیشن
نع .. انتگرال دوم تانژانت هایپربولیک ضبدر لگاریتم طبیعی شیر
میشه اینا ک من گفتم
الان ایناکجای زیست بودن؟
هیچ کجا.. باکتری ماست رو نداره تو کتاب :)
داشتم داشت من سال بعد تغیررشته میدم
از تجربی به ؟؟؟
چرا؟؟
برعکسشو زیاد دیدم
من قبل علاقه ام گرافیک بود ولی به دلایلی نمیشداماامسال دلایل رفع شدوتغییررشته میدم به گرافیک.
چه خوبه که دلایل رفع شده
:)
آره.زیادعقبم نمیوفتم.امسال سال دومم.
خیلی سخت میشه ها هنرستان دروس عمومیشم با نظری متفاوته
تقریبن عصلن عقب نمیوفتی
بعدن کمکمون کنیاااا
توچه کاری کمک کنم؟؟؟.نه رفتم ته وتوشودرآوردم عمومیشا همونایین که توتجربی خوندم.احتمالام یکی دوتاش کم بشه
فائزه وبلاگت باحاله ها.خوشم اومد
راستی فائزه رشتت چیه؟؟
خوشحالم ک اومدی..خوش اومدی
و خوشحال ترم که خوشت اومد
من شیمی کاربردی میخونم
ممنون عزیزم
قربونت
نوشتن listening زبان برام زجرآوره.عین بلبل حرف میزنه منم سردرنمیارم
خخخخ راس میگی .. از همه جاش لیسنینگش سختتره ..
جمله به جمله بذار .. چند بار .. اونوخ حتمن میتونی
من زبان کلاسای بیرونومیگما
پس من زبان خونگی رو میگم؟
من فک کردم مال مدرسه رومیگی.اینوول کن بروپست فاتیما