اثرات شگفت انگیز ترکیبات سیر بر پوکی استخوان
![](https://imgurl.ir/uploads/q202959_Untitled33.png)
تقليل خطر الإصابة بسرطان الدماغ: يحوي الثوم على مركبات الكبريت العضوية الفعالة في تدمير خلايا أورام الدماغ، وقد أثبتت هذه المركبات الثلاث (DAS وDADS وDATS) فعاليتها في القضاء على سرطان المخ وخاصة DATS الذي كان الأكثر فعالية. الوقاية من هشاشة العظام: وجدت بعض الدراسات أن النساء اللواتي كانت وجباتهن الغذائية غنية بالخضروات مثل؛ الثوم والبصل والكراث، لديهن مستويات منخفضة من التهاب المفاصل العظمي، ومن هنا فقد أبرزت هذه الدراسات التأثيرات الرائعة لمركبات الثوم على هشاشة العظام بالإضافة إلى إمكانية استخدام هذه المركبات لتطوير علاجات لهذه الحالات. يستخدم كمضاد حيوي قوي: يملك الثوم خصائص مضادة حيوية قوية، وقد وجدت دراسة أن مركب ثنائي الآلّيل ثلاثي السَّلفيد الموجود في الثوم أكثر فعالية بمقدار 100 مرة من المضادات الحيوية الشائعة في مكافحة بكتيريا العَطيفَة أو كامبيلوباكتر؛ وهي نوع من البكتيريا الأكثر شيوعًا في التسبب بالعدوى المعوية،
ادامه مطلب در دیدگاه
البروستات: أجريت دراسة لمعرفة تأثير تناول الثوم على مخاطر الإصابة بسرطان البروستات والتي أظهرت أن تناول الثوم يرتبط مع انخفاض خطر الإصابة بسرطان البروستاتا، ولكن لابد من إجراء المزيد من الدراسات ذات الصلة لتأكيد هذه النتائج.
![](https://imgurl.ir/uploads/q202959_Untitled33.png)
اثرات شگفت انگیز ترکیبات سیر بر پوکی استخوان
کاهش خطر ابتلا به سرطان مغز: سیر حاوی ترکیبات گوگردی آلی است که در از بین بردن سلول های تومور مغزی موثر است. پیشگیری از پوکی استخوان: برخی از مطالعات نشان دادند که زنانی که رژیم غذایی آنها سرشار از سبزیجات بود، مانند: سیر، پیاز و تره فرنگی سطوح پایینی از آرتروز دارند و از این رو این مطالعات اثرات شگفت انگیز ترکیبات سیر را بر پوکی استخوان، علاوه بر امکان استفاده از این ترکیبات برای ایجاد درمان برای این بیماری ها برجسته کرده است.از آن به عنوان یک آنتی بیوتیک قوی استفاده می شود: سیر دارای خواص آنتی بیوتیکی قوی است و یک مطالعه نشان داد که ترکیب تری سولفید دی آلیل موجود در سیر 100 برابر بیشتر از آنتی بیوتیک های رایج در مبارزه با باکتری های کمپیلوباکتر یا کمپیلوباکتر موثر است. این نوع باکتری رایج ترین در ایجاد عفونت های روده ای است که نشان می دهد این ترکیب موجود در سیر در کاهش باکتری های بیماری زا موجود در محیط و همچنین مواد غذایی موثر است. پیشگیری از سرطان پروستات: مطالعه ای برای تعیین تاثیر خوردن سیر بر خطر ابتلا به سرطان پروستات انجام شد که نشان داد خوردن سیر با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است، اما برای تایید این نتایج باید مطالعات مرتبط تری انجام شود