جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
خانوم اِچ
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
نخود و لوبیا ک از قبل نفخشون گرفته شده رو بریز تو قابلمه پر از آب بپزه بدون نمک چن دیقه آخر پختشون عدس هم بزار چون پخت عدس خیلی طول نمیکشه.. بعد ادویه جات و سبزی... سبزی ک پخته شد رشته
برا روی آش هم نعناع خشک و کشک و پیاز داغ فراوون نوش جان
برا اینکه یه ذره اش ترش بشه هم میتونی رب انار بزنی یا قره قوروت
همینو بوگو
من اول پیاز تفت میدم یه قاشق هم نعناخشک میریزم بعد هویج خورد شده و نخود و لوبیا و کلم رنده شده یا شلغم دوسه ساعت که قل خورد عدس میریزم بعدشم سیب زمینی اینا که پخت سبزی میریزم آخرشم رشته
قشنگ هم همشون میپزن
نههههههه
نمک باعث کند شدن پخت میشه
بذار بپزه، بعد نمک بزن
نههههه
نمک باعث کند شدن پخت میشه
من میریزم تو آش همونجا میپزه جدا نمیپزم
مگه حبوبات رو با هم نمیپزی؟
همه ادویه رو آخر بریز
مرسی عزیزان
چون که زمان پختشون متفاوته
بریز نریز چ فرقی داره عاخه
اتفاقا خوب شد نریختم ننم الان اومد گفت اگ میریختی نمیپختن
ننه ی من آشپز فامیله بعد فنونی ک داره واقعا عجیبن
کاش میشد دسپخت محشرشو بچشید
همش تو معده قاطی میشه ) مامانت چرا جواب نمیده؟؟
من حاضرم کی بیام کجا بیام
گوشت، حبوبات و ...
نه نیاز به نمک نیست
تا میتونی نمکو اول کار به هیچ غذاییت اضافه نکن
همیضه اخر کار نمک بزن
عاغا پ چرا من ب همه چی نمک میزنمو میپزن
والاح منم همینکارو میکنم
نخود و لوبیا رو هم تو قابلمه میپزم نه زودپز
نخود و لوبیا ک از قبل نفخشون گرفته شده رو بریز تو قابلمه پر از آب بپزه بدون نمک چن دیقه آخر پختشون عدس هم بزار چون پخت عدس خیلی طول نمیکشه.. بعد ادویه جات و سبزی... سبزی ک پخته شد رشته
برا روی آش هم نعناع خشک و کشک و پیاز داغ فراوون نوش جان
برا اینکه یه ذره اش ترش بشه هم میتونی رب انار بزنی یا قره قوروت
همینو بوگو
من اول پیاز تفت میدم یه قاشق هم نعناخشک میریزم بعد هویج خورد شده و نخود و لوبیا و کلم رنده شده یا شلغم دوسه ساعت که قل خورد عدس میریزم بعدشم سیب زمینی اینا که پخت سبزی میریزم آخرشم رشته
قشنگ هم همشون میپزن
اره
تازه سیر یا پودر سیر هم میریزم گاهی اوقات
خیلی عجیبه؟
ولی آخه کلم و هویج؟! اونم توی آش رشته!!!
من نگا نمیکنم آش چیه
هرچی دم دستم اومد میریزم توش میشه آش
هر کی هم خورده خوشش اومده گفته چقد خوشمزه س
چه روشای متفاوتی
نه شیرین نمیشه
هویج یه دونه کوچولو خرد میکنم نگینی
کلم قمری هم یه دونه کوچولوشو یا نگینی خرد میکنم یا رنده میکنم
🤣🤣🤣وای
نه
کلم تو سوپ؟
کلم رو یه خورشت خوشمزه از بچه های جهرم یاد گرفته بودم باش درست میکردم
زحمت میکشی
هویجو منم میریزم تو سوپ
کلم پلو
کی برا من ماکارانی درس میکنه ؟؟ دستش بالا
من درس میکنم عسک میدم دلت بخاد من کیف کنم
منم میخوام برا نهار درست کنم
هرکی عکس نده و هرکی درس نکنههههههه گابا
بااااااشه
ساعت چند ؟؟
عمرا ب تززینه اوشاد تر از اینحرفاس
تزیین نمیخواد همین که ماکارونیه کافیه
ته دیگ ک میذاری ؟؟
بعله
سیبزمینی هم هست؟؟
ایهیم
فعلا اینو نگاه کن تا ماکارونی من آماده شه
تو نپختی؟
من فیسینجون پخدم
من تا حالا فیسینجون نپخدم دوز ندالم
بپخ انگد خوچمزه میشه
خوردم خوشم نیومد
شاید خودم بپزم خوشم بیاد نه که دسپختم خوفه برا همون
این قبول نی
صبر کن برفستم
میشه شما دوتا هنر اشپزی رو رو نکنین همش ماکارانی درس میکنین؛))
فسنجونای الی ده دقیقه ای حاضره
کاش میشد دسپختمو بقولی دیگه زر نزنی
کو چیزی ک هست؟؟ قدی نشانم بده
عبضیااا من برم تو حالت قهر
برو برو