اغلب افراد برای جلوگیری از سرماخوردگی به دارودرمانی رو میآورند. در صورتی که میتوان با تغییرات جزئی در رژیم غذایی از سرماخوردگی پیشگیری و آن را درمان کرد.
با کاهش دمای هوا و شروع فصل سرما اغلب افراد دچار سرماخوردگی میشوند. سرماخوردگی واکنش طبیعی بدن نسبت به تغییرات آبوهوا و شیوع انواع آنفلوانزا است. از قدیم به ما گفته شده است که برای جلوگیری از سرماخوردگی باید ویتامین C مصرفیمان را بالا ببریم. به عنوان مثال آب پرتقال و یا مرکبات زیاد بخوریم؛ این حرف هم صحیح است و هم غلط. مرکبات در دوران سرماخوردگی به خاطر داشتن ویتامین C بسیار مفید هستند. اما کمبود ویتامین C بهتنهایی از سرماخوردگی جلوگیری و یا آن را درمان نمیکند. ویتامین C برای اثرگذاری بهتر باید همراه با Z (زینک) یا روی باشد. این بهترین ترکیب برای جلوگیری از سرماخوردگی است.
[
https://www.plaza.ir/mag/140007/222138/foods-to-prevent-common-cold/]
۱ موافق
1400/07/08 - 15:38