مصرف سیب قرمز میزان کلسترول را کاهش میدهد
این خاصیت سیب به دلیل عملکرد فیبرها و آنتی اکسیدانهای موجود در آن میباشد. اصلیترین فیبر موجود در سیب یعنی پکتین در زمان گوارش غذا سرعت جذب چربیها را کاهش میدهد. در واقع فیبرها چربیها را محبوس میکنند و باعث میشوند که این چربیها با مدفوع دفع شوند.
بر اساس نتایج پژوهشی که در سال 2009 در کشورمان انجام شده است، اثرات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی فلاوونوئیدهای موجود در سیب، میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد و از ابتلا به بیماریهای مربوط به کلسترول مانند آترواسکلروز پیشگیری به عمل میآورد. برای بهرهمند شدن از این خاصیت سیب میتوانید روزانه آب سیب بدون شکر و مواد نگهدارنده میل کنید و یا این که هر روز دو عدد سیب بخورید.
منبع:تبیان
۴ موافق
1394/12/27 - 07:20 در
عطاری ساینا