جهت عضویت در شبکه اجتماعی ساینا و دنبال کردنِ (◍•ᴗ•◍) تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
نه اون که شامی گفت نه اون که الی و دنیا و فاطمه گفت ببین سهیلا چی میگه سبزی خامه دیگه تو فریزر میره فقط سرد میشه باید همه چی رو تفت داد سبزی کلا حرارت بخوره خواصش دود میشه میره به خاطر طعمش بخور
ما هم یه چیزایی بلدیم شما خواستی قرمه سبزی بپزی از سهیلا جونت بپرس بهت کمک کنه لوبیا نپخته نزاری جلو بابات
درجواب :shahin
نه اون که شامی گفت نه اون که الی و دنیا و فاطمه گفت ببین سهیلا چی میگه سبزی خامه دیگه تو فریزر میره فقط سرد میشه باید همه چی رو تفت داد سبزی کلا حرارت بخوره خواصش دود میشه میره به خاطر طعمش بخور
اون پیراشکی گوشته برا خودمون درست کرده بودم
برا مهمونای دور اول آش رشته و برنج با خورشت هویج و گوشت با خاگینه رولی و کوکو پیتزا درستیده رودم با سالاد و سبزی خوردن
برا مهمونای دور دوم سوپ گشنیز با برنج و گوشت و هویج و لازانیا رولی و پاستاصدفی پر شده با سالاد الویه و خاگینه اسفناج و سالاد و سبزی برا مهمونای دور سوم هم سوپ گشنیز و برنج و مرغ و هویج با سالاد ماکارونی و کوکولوبیا سبز و خاگینه اسفناج و مخلفات دیگه
درجواب :shahin
توی نونی شبیه باگت که خودت درست کردی گمونم برای همون 28 تا مهمون
دونیا اینایی ک گفیو نصفشو به منم یاد بده :/
حالا من مهمون داشه باشم ز میزنم ب خاهرشوهرام ک اگه میخایین زودتر از ده شب غذا بخورین پاشین بیاین غذا بپزین.. اومدن ک اومدن ولی نیان برا کمک همون قرمه سبزی میدم بهشون اونم بدون سوپ🙄🙄
درجواب :donyaa
اون پیراشکی گوشته برا خودمون درست کرده بودم
برا مهمونای دور اول آش رشته و برنج با خورشت هویج و گوشت با خاگینه رولی و کوکو پیتزا درستیده رودم با سالاد و سبزی خوردن
برا مهمونای دور دوم سوپ گشنیز با برنج و گوشت و هویج و لازانیا رولی و پاستاصدفی پر شده با سالاد الویه و خاگینه اسفناج و سالاد و سبزی برا مهمونای دور سوم هم سوپ گشنیز و برنج و مرغ و هویج با سالاد ماکارونی و کوکولوبیا سبز و خاگینه اسفناج و مخلفات دیگه
درجواب :shahin
توی نونی شبیه باگت که خودت درست کردی گمونم برای همون 28 تا مهمون
من دیدم بچه های شیراز و کرمان سبزی رو همون بخار پز میزارن ولی سبزی قورمه باید کاملا سرخ بشه با شعله ی خیییلی کم، جوری ک وقتی قورمه درست میشه سیاه باشه و البته ب شدت خوشمزه
رب انار برا طعمش هست ولی اونقد دیگه نمیزنن ک سیاه بشه، من خودم چون سبزی برا یسال میگیرم و جاشون نمیشه همون اول همه رو خورد و بخارپز میکنم ک جاشون توی فریزر بشه، بعد برا دو یا سه بار سبزی سرخ میکنم ک حدود دوساعت سرخ کردنشون زمان میبره
چن روز پیش ماست و دوغ و کشک و... همه رو درست کردم در اندازه ی کم برا مصرف خودم
از آدمای مطمئن هم میشه خرید قره قوروت رو ولی خب معمولا اونایی ک برا فروش درست میکنن خیلی بهداشتی نیس
چن روز پیش ماست و دوغ و کشک و... همه رو درست کردم در اندازه ی کم برا مصرف خودم
از آدمای مطمئن هم میشه خرید قره قوروت رو ولی خب معمولا اونایی ک برا فروش درست میکنن خیلی بهداشتی نیس
من قرمه سبزی امروز ،ساعت ۹ شروع کردم ، ساعت ۲ به بعد خوردیم
من دگ زیادی از اون ور افتادم
سرخ کردن سبزی +سرخ کردن گوشت +آبپز کردن لوبیا اینا اگه از قبل آماده نکرده باشی خب خیلی زمان بر هستش جا افتادن قورمه خودش کلی زمان میبره
قورمه بدون برنج هم ک نمیشه دیگه هیچی
دفعه اول که رفته بودیم اهواز داییم هی از قرمه سبزیاشون تعریف میکرد که خیلی خوشمزه درست میکنن و فلان
یه شب دوست داییم دعوتمون کرد رفتیم خونشون قرمه سبزی پخته بودن خوشمزه هم بود خداییش
موقع برگشتن زنداییم تا نشست تو ماشین توپید به داییم که اینا هم مثل ما قرمه سبزی درست میکنن که همش میگفتی خوشمزه س خوشمزه س بی چشم و رو
دفعه اول که رفته بودیم اهواز داییم هی از قرمه سبزیاشون تعریف میکرد که خیلی خوشمزه درست میکنن و فلان
یه شب دوست داییم دعوتمون کرد رفتیم خونشون قرمه سبزی پخته بودن خوشمزه هم بود خداییش
موقع برگشتن زنداییم تا نشست تو ماشین توپید به داییم که اینا هم مثل ما قرمه سبزی درست میکنن که همش میگفتی خوشمزه س خوشمزه س بی چشم و رو
@fatme
@Z110
@Respina
@Samanh
@i3ahar_sanjab
@elham
@shami
@donyaa
@minoo66
@eghlima
@samijoon
@goleyas
@B_DEL
@-maryam-
@Gelare
@DELSA
@zahram12
@Zahra_313
@Behnaz_70
@zahram
@shaparak
@sara-a
@delaram2
@bose
@fatima
@Tala
@negin
@maryam_ma
@_hedieh_
@Armilla
@Chakavak
@Arezo
@Fereshte
@eli_shz
@aila
@sohila
@marmari
@Mahi_20
@elina
@helma
@Hana_gh
اره
اگ میخوای قرمه سبزی بپزی
در حدی ک رنگ سبزی یکم تیره بشه با روغن تفت بده
اگه سبزی از قبل سرخ شده و فریز شده باشه لازم نیست تفت بدی ولی اگه سرخ نشده باشه باید تفتش بدی
همین که دنیاجون گفت
منم همون ک دنیا گف
نه خام فریز شدند
✅ پس باید تفت داد ، درست انجام دادم 🫲🫸
❎ اینجا یکی میگفت ، تفت میدهیم خواصش میره
نه اون که شامی گفت نه اون که الی و دنیا و فاطمه گفت
ببین سهیلا چی میگه
سبزی خامه دیگه تو فریزر میره فقط سرد میشه باید همه چی رو تفت داد سبزی کلا حرارت بخوره خواصش دود میشه میره به خاطر طعمش بخور
عه چطو یادته

تاریخ هم فراموش کنه من فراموش نمیکنم
منو با چیزای مثبتم به یاد ار
چیزای مثبتت هم خاطرمه ولی وقتی سابقه ی ۱۲ ساله ی آشپزی منو زیر سوال میبری اون مثبتات دیگه یادم نمیاد
ما نه سبزی قرمه را زمانی تف میدیم که بخواهیم درست کنیم. اگه سبزی قرمه را تف بدی بگذاری داخل یخچال. درست هست یخ میزند ولی طعم خودش را از دست میده.
حساس منی تو
من از رولت گوشت ماه رمضونت تا کتلت اخرت طرفدار و مشتاق اشپزیتم
رولت گوشت کی درست کرده بودم یادم نیس؟
سهیلا کیه ؟
توی نونی شبیه باگت که خودت درست کردی گمونم برای همون 28 تا مهمون
اشپز نمونه
سپاسگذارم از آقا شاهین و آقا سید
ما نیز ، خام فریز میکنیم ،
ولی اینجا یکی خواست ایراد بگیره ،گفتم بپرسم ببین ایراد داره یا نه
کجاس آشپز نمونه ؟؟؟
این عسک کیکاییه که درستیدم



حقیقت . من خودم.آشپزی میکنم. قرمه سبزی. فسنجون..جوجه کباب ..لوبیا پلو .مخاوط و خورشت
ما هم خام فریز میکنیم
درستشم همینه چون اگ تفت بدی و فریزش کنی بعد یمدت عطرش میره
مضر هم هست
نثار مرغ. . شیرین پلو
واااو چه خوشمزه
اون پیراشکی گوشته برا خودمون درست کرده بودم
برا مهمونای دور اول آش رشته و برنج با خورشت هویج و گوشت با خاگینه رولی و کوکو پیتزا درستیده رودم با سالاد و سبزی خوردن
برا مهمونای دور دوم سوپ گشنیز با برنج و گوشت و هویج و لازانیا رولی و پاستاصدفی پر شده با سالاد الویه و خاگینه اسفناج و سالاد و سبزی برا مهمونای دور سوم هم سوپ گشنیز و برنج و مرغ و هویج با سالاد ماکارونی و کوکولوبیا سبز و خاگینه اسفناج و مخلفات دیگه
بله
من خامه کشی کیک یاد نمیگیرم ، سخته
واسه آقا سید یک عدد شوهر پیدا کنین ، از من بیشتر بلده
این نون شیرماله
دنیا جان ، همه رو توو یک وعده میخورین یا از صبح تا شب ؟؟؟!!
مرسی هدیه ی قشنگم
شیرمال خوشمزه ست
اونا رو ماه رمضون که مهمون داشنم برای افطاری درست کرده بودم
هر دور یه روز
ایناها پاستا صدفیای پرسده با الویه
عالیه میشه پستش کنم؟
اره مشکلی نیس فقط یه هفته ای آپلود کردم یه هفته دیگه پاک میشن عکسا
بنظر من باید مرد همهچیز بدونه. امدیم. یه روز همسر آیندش نبود مهمون هم امد . باید بره بیرون خرید کند ؟
دونیا اینایی ک گفیو نصفشو به منم یاد بده :/
حالا من مهمون داشه باشم ز میزنم ب خاهرشوهرام ک اگه میخایین زودتر از ده شب غذا بخورین پاشین بیاین غذا بپزین.. اومدن ک اومدن ولی نیان برا کمک همون قرمه سبزی میدم بهشون اونم بدون سوپ🙄🙄
خودم میگیرمش
من کارای مهمونیامو خودم انجام میدم انترا نمیان کمک
کدوماشو میخوای یادت بدم
اینم کوکو لوبیاسبز و برنج و مرغ و هویجه

از کردستان مهمون اومده بود برا اونا درستیده بودم
من دیدم بچه های شیراز و کرمان سبزی رو همون بخار پز میزارن ولی سبزی قورمه باید کاملا سرخ بشه با شعله ی خیییلی کم، جوری ک وقتی قورمه درست میشه سیاه باشه و البته ب شدت خوشمزه
ماه رمضان این همه غذا پختی ؟؟؟
چه مهمون اومدن رو سخت میکنید ، نون پنیر بخورید ، رژیمی هم هست
والا مردای طرفای ما ، از این هنرها ندارند
نه پدر ، نه داداش نه شوهر خواهر
و بقیه ی اقوام وابسته
من شنیدم رب انار میزنن به قرمه سبزی که رنگش سیاه بشه
رب انار برا طعمش هست ولی اونقد دیگه نمیزنن ک سیاه بشه، من خودم چون سبزی برا یسال میگیرم و جاشون نمیشه همون اول همه رو خورد و بخارپز میکنم ک جاشون توی فریزر بشه، بعد برا دو یا سه بار سبزی سرخ میکنم ک حدود دوساعت سرخ کردنشون زمان میبره
عه ، فکر کردم واسه سیاه رنگی هست
پس رب انار رو امتحان کنم
از این سبزی خشکا معطر که طرفا نیشابور هست ، اونا بهتر نیستند واسه قرمه سبزی؟؟؟؟
تفت هم نمیخان دگ ، خواص هم محفوظه .
قرقوروت حیوانی هم عالیه برا مزه ش خودم درست کردم و میزنم
بیخودی فقد خودتو داری میکشی براشون ول کن باوو سخ نگیر ارزششو نداره
نه اصلا
سبزیه قورمه باید جوری سرخ بشه ک صدای خرچ خرچ بده

مگه شما قورمه رو بخاطر خواصش میخورین
ما فقط برا مزه ش میخوریم
تو این سایت همه کدبانوعن الا من چراااا
(" title="
(" />
من خودم عاشق آشپزی ام ولی حین آشپزی هیشکی نباید کنارم باشه
منم تا ساعاتی پیش فکر میکردم ،آشپزم
ولی ده جور غذا ، واسه افطار به مخچه م نمیرسه
نمیدونم ، امروز گیر دادم به خواص
قرقورت حیوانی چیه دگ ؟؟؟
من عاشق خوردن و خابیدن و بیرون رفتنم فقد
خب خوردن ، آشپزی میخاد دگ
خوابیدن هم شکم سیر میخاد
اووووم ، خوشمزه س
کی وقت میکنین ، خداییش؟؟
والاح یه رب ب یک قذا میپزم یک و نیم میقولیم
از آدمای مطمئن هم میشه خرید قره قوروت رو ولی خب معمولا اونایی ک برا فروش درست میکنن خیلی بهداشتی نیس
۴۵ دقیقه چی میپزونی؟؟ من نیمرو هم طولانی میشه
صادرات قره قورت نمیزاری ، اکبرخان ؟
شوعرم ریده با زن گرفدنش
همه چی مثلا دیروز یه رب ب دو رسیدم خونه لوبیا پلو پخدم دو و بیس حاضر بود
چقد فرز هستی مامان الی
من یواش یواش ،دو ساعت سرگرم سیب زمینی هستم
آدرسمون شیراز
از این سرراست تر
من قرمه سبزی امروز ،ساعت ۹ شروع کردم ، ساعت ۲ به بعد خوردیم
من دگ زیادی از اون ور افتادم
والا بخام کاریو انجام بدم زود و خوب انجام میدم منتها هیش وخ نمخام
چرا نموخای؟؟؟
الان رو میگی یا کلا در طول زندگانی
کلا ز گهواره تا گور حسش نی
قورمه بدون برنج هم ک نمیشه دیگه هیچی
اره ، اول لوبیا پزوندیم ، یه ساعت مرحله ش طول کشید
لوبیا هم پزوندیم بزاریم فریز :
تنبل تنبلا کیه ؟
لوبیا و نخود باید از قبل آماده باشن هم نفخشون گرفته میشه هم راحته
تو فقد بخش اولشی
ماشاالله چنگده هنرمند داریم همتون باهم تو بغلم جانمیشید
دستتو مثل مجید دلبندم کن جا میشیم
دفعه اول که رفته بودیم اهواز داییم هی از قرمه سبزیاشون تعریف میکرد که خیلی خوشمزه درست میکنن و فلان
یه شب دوست داییم دعوتمون کرد رفتیم خونشون قرمه سبزی پخته بودن خوشمزه هم بود خداییش
موقع برگشتن زنداییم تا نشست تو ماشین توپید به داییم که اینا هم مثل ما قرمه سبزی درست میکنن که همش میگفتی خوشمزه س خوشمزه س بی چشم و رو
حالا بگین ، شام چه بخوریم ؟؟؟
من میخوام سوپ خامه ای درست کنم با سالاد الویه
سوپ خامه ای چه شکلیه؟؟؟
همون سوپ معمولی که بعد از پختن به جای رب بهش شیر و خامه اضافه میشه بعضیا سیب زمینی نمیریزن ولی من میریزم
منظورش سوپ جوی خودمون هست ...شیر و خامه .هویچ رنده شده
منم سوپ جوپرک بود
پس فقط ما از سوپ گریزان هستیم ، فقط سرما بخوریم اونم دیگه مزه نمیفهمیم