جهت عضویت در
شبکه اجتماعی ساینا
و دنبال کردنِ
A3man
تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
پانصد گرم کره آب شده
پانصد تا هفتصد و پنجاه گرم پودر قند(بسته به ذائقه)
یک کیلو آرد نخود
دو عدد زرده تخم مرغ
مقداری هل ساییده.
کره ذوب شده و هل رو با همزن میزنیم تا سبک بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و بعد هم پودر قند رو کم کم. آخرش آرد رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم. تا اونجایی ک مواد به دست نچسبه. شیرینیش رو تست میکنیم و بنا به ذائقه اگه لازم داشت پودر قند اضافه میکنیم.
میشه هم قالب زد مثل کاری ک من کردم و هم با دست گلولههای کوچولو درست کرد و آخرش روش رو با انگشت یه مقدار فشار داد. روی شیرنی نخودی رو میشه با ته چوب کبریت یه قطره زعفران گذاشت یا یه خلال پسته. من یادم رفت :)
شیرنی رو تو فر با دمای متوسط میزاریم و بعد از پنج دقیقه چک میکنیم. اگه زیرش رنگ عوض کرده باشه برش میداریم.
دوتا نکتهی مهم:
۱. حتما از کاغذ روغنی استفاده کنین.
۲. تا زمانی که شیرنیها خنک نشدن از روی کاغذ روغنی برشون ندارین. پودر میشن. بذارین خنک بشه بعد تو ظرف بچینین.
و.ن: این مقدار مواد یه ظرف فریزری متوسط شیرنی میده. حدودا یک و نیم کیلو. میتونین مقدار مواد رو نصف یا یک سوم کنین.
نوش جان
پانصد گرم کره آب شده
پانصد تا هفتصد و پنجاه گرم پودر قند(بسته به ذائقه)
یک کیلو آرد نخود
دو عدد زرده تخم مرغ
مقداری هل ساییده.
کره ذوب شده و هل رو با همزن میزنیم تا سبک بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و بعد هم پودر قند رو کم کم. آخرش آرد رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم. تا اونجایی ک مواد به دست نچسبه. شیرینیش رو تست میکنیم و بنا به ذائقه اگه لازم داشت پودر قند اضافه میکنیم.
میشه هم قالب زد مثل کاری ک من کردم و هم با دست گلولههای کوچولو درست کرد و آخرش روش رو با انگشت یه مقدار فشار داد. روی شیرنی نخودی رو میشه با ته چوب کبریت یه قطره زعفران گذاشت یا یه خلال پسته. من یادم رفت :)
شیرنی رو تو فر با دمای متوسط میزاریم و بعد از پنج دقیقه چک میکنیم. اگه زیرش رنگ عوض کرده باشه برش میداریم.
دوتا نکتهی مهم:
۱. حتما از کاغذ روغنی استفاده کنین.
۲. تا زمانی که شیرنیها خنک نشدن از روی کاغذ روغنی برشون ندارین. پودر میشن. بذارین خنک بشه بعد تو ظرف بچینین.
و.ن: این مقدار مواد یه ظرف فریزری متوسط شیرنی میده. حدودا یک و نیم کیلو. میتونین مقدار مواد رو نصف یا یک سوم کنین.
نوش جان
خیلی هم عالی:)