bahar
زرده ي تخم مرغ
زرده ي تخم مرغ شهرت بدي در دنياي تغذيه کسب کرده است. اما نتايج بررسي هاي جديد خواص مفيد زرده ي تخم مرغ را به اثبات رسانده است. به عقيده ي متخصصان بهترين کار اين است که سالادهايتان را با تخم مرغ پخته شده غني سازي کنيد. ترکيب زرده ي تخم مرغ خام با شير و عسل نيز يکي از نوشيدني هاي مغذي و سالم براي جذب ويتامين D محسوب مي شود.
ارزش غذايي
هر زرده ي تخم مرغ به طور طبيعي 1 ميکروگرم يا 40 واحد بين المللي ويتامين D دارد. البته بايد بدانيد که کالري هر يک عدد تخم مرغ کامل به زحمت به 70 مي رسد اما مي توان با همين مقدار 6 گرم پروتئين و ويتامين هاي A و B12 و همچنين آنتي اکسيدان هايي مانند لوتئين (دوستدار سلامت چشم ها) را جذب کرد.
هادی
سلام بر معتادین همیشه در صحنه ایالات متحده ساینا
هادی
فقط در زبان فارسیه که میشه ۱۹تا فعل رو کنار هم گفت:
@Hoda
جوووووووووون کادووووووو ...
برا همتون آرزوی سلامتی دارم