آشپزخونه

گروه عمومی · 34 کاربر · 53 پست
(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
از همه سروران ، آشپزان ، و غذا خوران :توجه

فرق قورمه گوشت با چلو گوشت چیست ؟ :خنده

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)


پست که نمیزارین ، حداقل ایده بدین واسه شام :هعی

نیم ساعته ،پیاز توو دستم مونده :خنده

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
به مامانم میگم گشنمه چی داریم بخورم؟؟؟

میگه تخم مرغ هست روغنم هست

برو هرچی دوست داری واسه خودت درست کن بخور

به نظرتون

قرمه سبزی درست کنم یا فسنجون؟ :سوال

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
@Z110 :اشپزی



بفرما اینم دو پیازه آلو ، که پرسیدی -خوشمزس-

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
با این بزرگوار ، چه غذاهایی می‌پزین؟؟ :اشپزی

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
یه سوال حیاتی !!!! :اشپزی

سبزی فریز شده ، قرمه سبزی رو تفت میدن یا نمیدن ؟!
-آشپز-




(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)


(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
:اشپزی

-رفتم-

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)


(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
سمانه 5 ساله از شیراز

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)


(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)


(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
-آشپز-

:اشپزی

(◍•ᴗ•◍)
(◍•ᴗ•◍)
💢


مواد مورد نیاز ⬇️
سینه مرغ ۵۰۰ گرم ( تقریبا یه سینه مرغ بزرگ )
سیب زمینی پخته یدونه بزرگ
پیاز یدونه بزرگ
سیر سه حبه
پودر سوخاری سه ق غ خ
پاپریکا یک ق چ خ
نمک و فلفل به دلخواه
پودرسوخاری و دو تا تخم مرغ برای سوخاری کردن

صفحات: 1 2 3 4

شبکه اجتماعی ساینا · طراحی توسط گروه طراحی وب ابتکارنو