جهت عضویت در شبکه اجتماعی ساینا و دنبال کردنِ Respina تمایل دارید ؟!
شبکه اجتماعی ساینا یک شبکه اجتماعی ِ قدرتمند ِ مبتنی بر وب است که کاربران آن میتوانند یک ارسال با طول بیشتر از 200 کاراکتر بهمراه تصویر، ویدئو، لینک و فایل داشته و با دنبال کردن کاربران، افکار و نظرات خود را با سایرین به اشتراک بگذارند. گروهها، کارمندان، همکاران و انجمنها با ایجاد یک شبکه اختصاصی قادر به ارتباط با یکدیگر بوده و به کمک تکنولوژی آراِساِس میتوانند تازه ترینها را پیگیری نمایند. شبکه اجتماعی ساینا توسط هر وسیلهی متصل به اینترنت از جمله تلفن همراه دنبالپذیر است!
تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن
آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.
زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید.
حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.
سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق( ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید
حالا مایع رو به اندازه ای که دوس دارین تقسیم کنین و توی هر ظرف یک قطره از رنگهای خوراکی تون بریزین و خوب هم بزنین
مواد رو داخل قالبهایی که کاغذ شیرینی رو توش گذاشتین بریزین
و با سینی توی فر بذارین
دستور پُخت
کیک اسفنجی فانتزی
تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن
آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم.
زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید.
حالا میریم سراغ سفیده ها. سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن اونقدر بزنین تا کاملا پف کنه و سفید رنگ بشه. بعد یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشه.
سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق( ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. حتی اگه انکار پنج دقیقه طول کشید به هیچ وجه دستتون رو تند نکنید
حالا مایع رو به اندازه ای که دوس دارین تقسیم کنین و توی هر ظرف یک قطره از رنگهای خوراکی تون بریزین و خوب هم بزنین
مواد رو داخل قالبهایی که کاغذ شیرینی رو توش گذاشتین بریزین
و با سینی توی فر بذارین
اگر مقدار مواد رو خواستین بگین تا بذارم
بیشتر که فک میکنم احساسم میگه یه پست آشپزی به چشمم خورده ..
ولی اینکه چرا تو گروه نبوده نمدونم
اینو یادمه چند وقت پیش عکسشو تو هادینت گذاشته بودین
بعله :)
برا تولدم پخته بودم
ظاهرش که عالیه
البته اگر باطنش ( طعمش ) هم خوب بوده باشه :)
حتا دوستام که میدونستن آشپز خوبی ام
باورشون نمیشد
وانیلی بود دیگه..البته شکلاتی هم بود..تو عکس نیس
والا منم باورم نشد این دست پخت شما باشه
دست پختتونم مث وبلاگتون عالیه پس
باورتون نشد چون عکاسیمم اندازه آشپزیم خوبه
پووففف امشب میرم زیر هیجده چرخ
خودمو چشم نزنم
Wow! i didn'nt see that!
so nice girl !
تنکس ع لات !!!