زرده ي تخم مرغ
زرده ي تخم مرغ شهرت بدي در دنياي تغذيه کسب کرده است. اما نتايج بررسي هاي جديد خواص مفيد زرده ي تخم مرغ را به اثبات رسانده است. به عقيده ي متخصصان بهترين کار اين است که سالادهايتان را با تخم مرغ پخته شده غني سازي کنيد. ترکيب زرده ي تخم مرغ خام با شير و عسل نيز يکي از نوشيدني هاي مغذي و سالم براي جذب ويتامين D محسوب مي شود.
ارزش غذايي
هر زرده ي تخم مرغ به طور طبيعي 1 ميکروگرم يا 40 واحد بين المللي ويتامين D دارد. البته بايد بدانيد که کالري هر يک عدد تخم مرغ کامل به زحمت به 70 مي رسد اما مي توان با همين مقدار 6 گرم پروتئين و ويتامين هاي A و B12 و همچنين آنتي اکسيدان هايي مانند لوتئين (دوستدار سلامت چشم ها) را جذب کرد.
۳ موافق
1394/11/28 - 15:01 در
معتادین ساینا
پستای این چنینی رو لطفا بذار تو گروه"عطاری ساینا"
عه مرسی گفتی اسمشو کلا دنبالش بودم فقط نمیدونستم اسمش اینجا چیه میسی