پانصد گرم کره آب شده
پانصد تا هفتصد و پنجاه گرم پودر قند(بسته به ذائقه)
یک کیلو آرد نخود
دو عدد زرده تخم مرغ
مقداری هل ساییده.
کره ذوب شده و هل رو با همزن میزنیم تا سبک بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و بعد هم پودر قند رو کم کم. آخرش آرد رو اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم. تا اونجایی ک مواد به دست نچسبه. شیرینیش رو تست میکنیم و بنا به ذائقه اگه لازم داشت پودر قند اضافه میکنیم.
میشه هم قالب زد مثل کاری ک من کردم و هم با دست گلولههای کوچولو درست کرد و آخرش روش رو با انگشت یه مقدار فشار داد. روی شیرنی نخودی رو میشه با ته چوب کبریت یه قطره زعفران گذاشت یا یه خلال پسته. من یادم رفت :)
شیرنی رو تو فر با دمای متوسط میزاریم و بعد از پنج دقیقه چک میکنیم. اگه زیرش رنگ عوض کرده باشه برش میداریم.
دوتا نکتهی مهم:
۱. حتما از کاغذ روغنی استفاده کنین.
۲. تا زمانی که شیرنیها خنک نشدن از روی کاغذ روغنی برشون ندارین. پودر میشن. بذارین خنک بشه بعد تو ظرف بچینین.
و.ن: این مقدار مواد یه ظرف فریزری متوسط شیرنی میده. حدودا یک و نیم کیلو. میتونین مقدار مواد رو نصف یا یک سوم کنین.
نوش جان
ذرت شیرازیه
طعم شکلات اسمارتیز رو میگیره ولی طرفدار نداره
کار خوبی کردی حتما خیلی خوشمزه شده
اره اتفاقا شکلاتی که میشه خیلی خوش خوراک تر میشه
به خوشمزگی شما نمیرسه که