#پودینگ_شیره_انگور
مواد لازم
1 شیر محلی 4 پیمانه
2 شیره انگور یک پیمانه سر خالی
3 تخم مرغ محلی یک عدد
4 آرد گندم سبوس دار یک و نیم قاشق غذا خوری
5 نشاسته گندم2 قاشق غذاخوری
6 گرد هل 1 قاشق چای خوری
7 خامه محلی 100 گرم
8 کره محلی 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
کره محلی و آرد را در ظرفی تفت داده و در ظرف دیگر، شیر، تخم مرغ، نشاسته و شیره انگور را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید و مدام هم بزنید و سپس آرد تفت داده را آرام آرام به ظرف اضافه کنید و هم بزنید تا بپزد و قوام بیاید.
زمان غلیظ شدن، گرد هل را اضافه نمایید و هم بزنید تا سرد شود پس از آن خامه گرم را به آن اضافه نمایید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و روی آن را با مغز و هر چیزی که دوست دارید، تزیین نمایید.
اکنون پودینگ شیره انگور ما آماده است
نوش جان و گوارای وجودتان
کپی مطالب بدون ذکر لینک کانال، اشکال شرعی دارد
@ehyakonandegan
#1
سیده شهید حجّاری
#کیک_فنجانی
مواد لازم
1 آرد گندم سبوس دار 4 قاشق غذا خوری
2 عسل 3 قاشق غذا خوری
3 تخم مرغ محلی 1 عدد4 جوش شیرین اصل نصف قاشق چای خوری
5 شیر محلی ? 5 قاشق غذاخوری6 قهوه نایاب 1 قاشق غذا خوری
7 روغن حیوانی 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا مواد خشک را مخلوط کرده بعد تخم مرغ، شیر و روغن را اضافه کرده، با قاشق هم بزنید .
سپس داخل فنجان ها را چرب کرده و از مواد تا نصف فنجان بریزید.
سپس داخل قابلمه ای حاوی آب جوشیده بگذارید به مدت 20 دقیقه حتما با دم کنی و شعله کم باشد.
بعد شعله را خاموش کرده 10 دقیقه به همین حالت گذاشته بدون اینکه درش برداشته شود.
تذکر
از فنجان چینی استفاده شود.
برای فنجان های بیشتر و بزرگتر مواد را دو برابر کنید!!! حالا کیک فنجانی ما آماده ست نوش جان و گوارای وجودتان.