#یک_شاخه_جعفری_یک_دنیا_خاصیت
1 جعفری سرشار از ویتامین K است که نقش مهمی در هضم کلسیم دارد و در نتیجه سبب سلامت استخوانها، بهداشت دهان و دندان و بهبود عملکرد سیستم عصبی میشود.
به گزارش زندگی آنلاین، در تمام طول سال میتوان جعفری را در بازارها و خواربار فروشیها پیدا کرد.
2 این گیاه طعم تقریبا تند و ارزش غذایی زیادی دارد.
3 جعفری گیاهی است دو ساله و معطر که از سالمترین ادویهجات ترشی شناخته میشود. جعفری سرشار از فولات، ریز مغذیهایی مانند کلسیم و آهن، روغن فرار (اسانس گیاهی) و ویتامینهای C و K میباشد و خیلی آسان کشت میشود.
در تمدنهای کهن هم دیده میشود که جعفری را گیاهی تقویت کننده و انرژیزا میدانستهاند.
4 جعفری همانند مریم گلی، پونه کوهی، زردچوبه و زنجبیل در گروه سبزیجات درمانی قرار دارد.
5 همچنین میتوان از جعفری تازه برای تزئین غذا استفاده کرد.